• Homepage
  • >
  • Y
  • >
  • Yedidim Choir – Zchor Dovor – Skulen

Artist Yedidim Choir - Låttitel Zchor Dovor - Skulen

Text och översättning: Yedidim Choir - Zchor Dovor - Skulen. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Yedidim Choir! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven Y i Yedidim Choir och se vilka fler låtar vi har av Yedidim Choir i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

זכר דבר לעבדך על אשר יחלתני זאת נחמתי בעניי כי אמרתך חיתני זדים הליצני עד מאד מתורתך לא נטיתי 

Översättning

Tänk på ordet till din tjänare, eftersom du har givit mig hopp.  Det är min tröst i mitt lidande att ditt tal behåller mig vid liv.  De fräcka bespotta mig övermåttan; likväl viker jag icke ifrån din lag. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *