• Homepage
  • >
  • T
  • >
  • Turkish Children Songs – Küçük Ayşe

Artist Turkish Children Songs - Låttitel Küçük Ayşe

Text och översättning: Turkish Children Songs - Küçük Ayşe. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Turkish Children Songs! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven T i Turkish Children Songs och se vilka fler låtar vi har av Turkish Children Songs i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Küçük Ayşe, küçük Ayşe
Napıyorsun bana söyle?
Bebeğime bakıyorum,
Ona ninni söylüyorun.
Küçük asker, küçük asker,
Napıyorsun bana söyle?
Tüfeğimi çatıyorum,
Vatanımı bekliyorum.
Ben askere gidiyorum 

Översättning

Lilla Ayşe, lilla Ayşe
Berätta för mig vad du gör
Jag tar hand om en bebis
Sjunger vaggvisor till henne
Lilla soldat, lilla soldat
Berätta för mig vad du gör
Jag förberedar mitt vapen
Jag vakar över mitt land
Jag går med i armén 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *