• Homepage
  • >
  • T
  • >
  • the cure – the exploding boy

Artist the cure - Låttitel the exploding boy

Text och översättning: the cure - the exploding boy. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av the cure! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven t i the cure och se vilka fler låtar vi har av the cure i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I couldn't hear a word you said
I couldn't hear at all
You talked until your tongue fell out
And then you talked some more
I knew if I turned
I'd turn away from you
And I couldn't look back
Tell yourself, we'll start again
Tell yourself, it's not the end
Tell yourself, it couldn't happen
Not this way, not today

Översättning

Jag kunde inte höra ett ord du sa
Jag hörde inte alls
Du pratade tills tungan föll ut
Och sedan pratade du lite mer
Jag visste om jag vände mig
Jag skulle vända mig ifrån dig
Och jag kunde inte se tillbaka
Berätta för dig själv, vi börjar igen
Berätta för dig själv, det är inte slutet
Berätta för dig själv, det kunde inte hända
Inte så här, inte idag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *