Artist the cure - Låttitel the caterpillar

Text och översättning: the cure - the caterpillar. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av the cure! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven t i the cure och se vilka fler låtar vi har av the cure i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Flicka flicka flicka
Here you are
Cata cata cata
Caterpillar girl
Flowing in
And filling up my hopeless heart
Oh never never go
Dust my lemon lies
With powder pink and sweet
The day I stop
Is the day you change
And fly away from me
You flicker
And you're beautiful
You glow inside my head
You hold me hypnotized
I'm mesmerized
Your flames
The flames that kiss me dead

Översättning

Flicka flicka
Varsågod
Cata cata cata
Larvflicka
Flödar in
Och fylla mitt hopplösa hjärta
Åh aldrig aldrig gå
Damm min citron ligger
Med pulverrosa och sött
Dagen jag slutar
Är dagen du byter
Och flyga ifrån mig
Du flimrar
Och du är vacker
Du lyser inuti mitt huvud
Du håller mig hypnotiserad
Jag är fascinerad
Dina lågor
Lågorna som kysser mig död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *