Artist the cure - Låttitel i dig you

Text och översättning: the cure - i dig you. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av the cure! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven t i the cure och se vilka fler låtar vi har av the cure i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I dig you, you dig me
I dig you, you dig me
We dig each other
That's groovy, oh yeah
I dig you, you dig me
I dig you, you dig me
We dig each other
That's groovy, oh yeah
That's groovy, oh yeah
That's groovy, baby
That's groovy, baby

Översättning

Jag gräver dig, du gräver mig
Jag gräver dig, du gräver mig
Vi gräver varandra
Det är groovy, oh yeah
Jag gräver dig, du gräver mig
Jag gräver dig, du gräver mig
Vi gräver varandra
Det är groovy, oh yeah
Det är groovy, oh yeah
Det är groovy, baby
Det är groovy, baby

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *