Artist the cure - Låttitel foxy lady

Text och översättning: the cure - foxy lady. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av the cure! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven t i the cure och se vilka fler låtar vi har av the cure i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

You know you're a cute little heart-breaker
You know you're a sweet little love-maker
I want to take you home
I won't do you no harm
You've got to be all mine
All mine
I see you come down on the scene, Foxy
You make me want to get up and scream, Foxy
I've made up my mind
I'm tired of wasting all my precious time
You've got to be all mine
All mine

Översättning

Du vet att du är en söt liten hjärtskärare
Du vet att du är en söt liten kärleksskapare
Jag vill ta dig hem
Jag gör dig inte ont
Du måste vara helt min
Allt mitt
Jag ser dig komma ner på scenen, Foxy
Du får mig att vilja stå upp och skrika, Foxy
jag har bestämt mig
Jag är trött på att slösa bort all min dyrbara tid
Du måste vara helt min
Allt mitt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *