• Homepage
  • >
  • S
  • >
  • Snow White and the Seven Dwarfs (OST) – Şarkım Senin İçin Tekrar [One Song Reprise]

Artist Snow White and the Seven Dwarfs (OST) - Låttitel Şarkım Senin İçin Tekrar [One Song Reprise]

Text och översättning: Snow White and the Seven Dwarfs (OST) - Şarkım Senin İçin Tekrar [One Song Reprise]. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Snow White and the Seven Dwarfs (OST)! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven S i Snow White and the Seven Dwarfs (OST) och se vilka fler låtar vi har av Snow White and the Seven Dwarfs (OST) i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Şarkım, sana tek şarkım
Şarkım senin için
Kalbim nasıl çarpıyor
Bak yalvarıyor içtenlikle
Bu aşk beni kavradı
Bu aşk heyecanlı
Şarkım bak bahsediyor
Aşkımdan, sana olan 

Översättning

Min Sång, min ett sång
Min Sång Är För Du
Hur mina hjärtslag
Se! Det är tiggeri vänliga hälsningar
Detta kärlek grep mig
Detta kärlek er upphetsad
Se! Min Sång berättar om
(Från) Min kärlek, [ denna känsla som jag känner ] 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *