Artist Regina Trigo - Låttitel La bruja

Text och översättning: Regina Trigo - La bruja. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Regina Trigo! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven R i Regina Trigo och se vilka fler låtar vi har av Regina Trigo i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Cuanto te quiero yo a ti
Madre mía de mi alma
Cuanto te quiero yo a ti
Si no fuera por tu amor
Yo no podría vivir
Yo no podría vivir
Madre mía de mi alma 

Översättning

Hur mycket älskar jag dig
Min mor av min själ
Hur mycket älskar jag dig
Om det inte var för din kärlek
Kunde jag inte leva
Kunde jag inte leva
Min mor av min själ 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *