Artist Protoni - Låttitel Hei sisko

Text och översättning: Protoni - Hei sisko. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Protoni! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven P i Protoni och se vilka fler låtar vi har av Protoni i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Muistatko vielä ne ajat
me oltiin vailla huolia ja nuoria
sanoisinko lapsia
Mä toivon että mua muistat
mutta vain sellaisena kuin olin silloin
en enää, älä muista pahalla (Kertosäe:)
Hei sisko lähde mun mukaan
voidaan kiertää koko maailma
ja muistella niitä aikoja
sadepilvetkin meille nauroivat
Ota huolesi mukaan
mä voin kantaa ne sinun puolesta
ja jättää ne kauas jonnekin
minne tarvitse ei palata Mä olen miettinyt kauan
tää kaupunki mua muistuttaa
kipeistä asioista
ei ruusuista vaan risukoista
Ja siksi aion lähteä
ensimmäiseen junaan hypätä
ja siksi vielä sua pyydän Kertosäe x2 

Översättning

Kommer du ihåg dom tiderna då vi hade inga bekymmer och var unga,jag säger barn. Jag hoppas att du minns mig så som jag var då,inte nu,minns inte dom dåliga minne.  Hej syster, följ med mig. Vi kan resa jorden runt och minnas dom stunderna då regnmolnen skrattade för oss. Ta med dig dina bekymmer, jag kan bära dom åt dig och lämna dom så långt bort dit man inte behöver åka tillbaks igen.  Jag har tänkt länge på att denna staden påminner mig om saker som gör ont. Inte om rosor ,men om kvistar och därför ska jag åka med första tåget och därför ber jag dig följa med.  Refrängen 2×
Hej syster, följ med mig. Vi kan resa jorden runt och minnas dom stunderna då regnmolnen skrattade för oss. Ta med dig dina bekymmer, jag kan bära dom åt dig och lämna dom så långt bort dit man inte behöver åka tillbaks igen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *