Artist N & D - Låttitel Vino la mine

Text och översättning: N & D - Vino la mine. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av N & D! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven N i N & D och se vilka fler låtar vi har av N & D i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

incerc acum sa-ti spun ca am gresit, am gresit dar tu nu vrei sa asculti nici macar nu te uiti la mine iubito nu e bine mai lasa de la tine stiu sunt vinovat de ce ai plecat? revino in viata mea nu vreau decat dragostea ta nu vreau decat dragostea ta nu vreau decat sa fii a mea nu vreau decat sa fii a mea nu vreau decat sa intelegi cat de mult te iubesc fara tine nici-o clipa nu pot sa traiesc nu pot sa cred ca mai uitat nu inteleg oare de ce ai plecat haide vino inapoi sa fim iar amandoi vino la mine vreau sa fiu iar cu tine haide vino inapoi vino la mine vreau sa fiu iar cu tine vin acum vreau sa te simt langa mine sa ne amintim de clipele cand totul era bine amandoi de mana ne plimbam in noptile tarzii sub ploaie ne sarutam in ochi te priveam te priveam si spuneam si spuneam te iubesc n-o sa te parasesc te iubesc n-o sa te parasesc niciodata nu voi iubi o alta fata intoarce-te iubito vreau sa fim din nou ca alta data 

Översättning

Nick: Jag försöker säga nu att jag gjorde fel, jag gjorde fel
Men du vill inte lyssna, du kollar inte ens på mig
Älskling det är inte bra, ge dig
Jag vet att jag är skyldig, varför stack du? Kom tillbaka i mitt liv
Jag vill bara ha din kärlek
Jag vill bara ha din kärlek
Jag vill bara att du ska vara min
Jag vill bara att du ska vara min
Jag vill bara att du ska förstå hur mycket jag älskar dig
Utan dig kan jag inte leva en sekund Delia: Jag kan inte tro att du glömde bort mig
Jag förstår inte varför du stack
Kom tillbaka
Så att det blir vi igen
Kom till mig
Jag vill vara med dig igen Kom tillbaka
Så att det blir vi igen
Kom till mig
Jag vill vara med dig igen Nick: Jag kommer nu för att känna dig bredvid mig
Så att vi kan minnas stunderna när allt var bra
Vi gick hand i hand
Under regnet, på natten kysste vi varandra
Jag kollade dig i ögonen
Och jag sade, jag sade
Jag älskar dig, jag kommer aldrig lämna dig
Jag älskar dig, jag kommer aldrig lämna dig
Jag kommer aldrig älska en annan tjej
Kom tillbaka älskling jag vill att det ska vara som innan 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *