• Homepage
  • >
  • K
  • >
  • Kabaret pod Wyrwigroszem – Love me gender

Artist Kabaret pod Wyrwigroszem - Låttitel Love me gender

Text och översättning: Kabaret pod Wyrwigroszem - Love me gender. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Kabaret pod Wyrwigroszem! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven K i Kabaret pod Wyrwigroszem och se vilka fler låtar vi har av Kabaret pod Wyrwigroszem i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Love me gender, love me true, 1
krew zaczyna wrzeć,
gendra mam, lecz nie wiem sam,
którą wybrać płeć. Love me gender, love ty mnie,
love mnie ile sił.
Tylko co nadstawić mam, kotku,
przód czy tył? 

Översättning

Älska mig kön, älska mig på riktigt
Min blod börjar koka
Det verkar som ett kön, men jag vet inte
Vilket jag borde välja Älska mig kön, älska mig också
Älska mig så mycket som möjligt
Jag bara vet inte, min älskling
Vilka skulle jag ge dig - min mage eller min röv? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *