• Homepage
  • >
  • H
  • >
  • Hillsong Global Project – Je t’exalterai (I will exalt you)

Artist Hillsong Global Project - Låttitel Je t'exalterai (I will exalt you)

Text och översättning: Hillsong Global Project - Je t'exalterai (I will exalt you). Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Hillsong Global Project! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven H i Hillsong Global Project och se vilka fler låtar vi har av Hillsong Global Project i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Je t'exalterai
Je t'exalterai
Je t'exalterai
Tu es mon Dieu Tu es avec moi
Tu es avec moi
Tu es avec moi
Je ne crains rien Ma forteresse
Mon seul abri
Mon trésor est en Toi
Ami et Roi
Élu de Dieu
Tu es saint 

Översättning

Jag ger Dig ära
Jag ger Dig ära
Jag ger Dig ära
Du är min Gud För Du är med mig
För Du är med mig
För Du är med mig
Jag fruktar ej Min tillflyktsplats
Min säkra borg
Min skatt oh Gud Du är
Min vän och Kung
Guds ende Son
Så Helig 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *