• Homepage
  • >
  • H
  • >
  • Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) – İsyan

Artist Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) - Låttitel İsyan

Text och översättning: Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) - İsyan. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu)! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven H i Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) och se vilka fler låtar vi har av Halil Sezai ( Halil Sezai Paracıkoğlu) i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Benim bu derdim
Ne yağan yağmurda
Ne yalancı sonbaharda
Ne bomboş sokaklarda
Kırılmış her yanım
Kaybolur zaman saçlarında
Gözlerim sokaklarda
Sebebi isyan aşkım
İçim yanar, içim kanar da
İsyan!
Geriye bir avuç yalan
Beni bu derde sen attın da, gittin ya kafam hep duman 

Översättning

Min smärta är
varken i det fallande regnet
eller i den falska hösten.
Hela jag är sönderbruten
Tiden försvinner i ditt hår
Mina ögon är på gatorna
Orsaken till mitt uppror är min kärlek
Mitt inre brinner, och mitt inre blöder
UPPROR!
Vad som finns kvar är en handfull lögner
Det var du som fick mig in i det här, nu är du borta och min hjärna är helt borta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *