Artist goldfrapp - Låttitel hairy trees

Text och översättning: goldfrapp - hairy trees. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av goldfrapp! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven g i goldfrapp och se vilka fler låtar vi har av goldfrapp i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Hairy trees
You give me this love
You give me this love
Touch my
Garden
Rain clouds
Mountains
Sunshine
All day long
Sunrise
Meadows
Oceans
Rainbows
Starlight
All day long
Golden
New world
Rain clouds
Mountains
Ride my
Pony
Ride him
Slowly
Smiling
All day long
You give me this love
You give me this love
You give me this love
You give me this love...

Översättning

Håriga träd
Du ger mig den här kärleken
Du ger mig den här kärleken
Tryck på min
Trädgård
Regnmoln
Berg
Solsken
Hela dagen
Soluppgång
Ängar
Hav
Regnbågar
Starlight
Hela dagen
gyllene
Ny värld
Regnmoln
Berg
Rida min
Ponny
Rida honom
Långsamt
Leende
Hela dagen
Du ger mig den här kärleken
Du ger mig den här kärleken
Du ger mig den här kärleken
Du ger mig den här kärleken ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *