• Homepage
  • >
  • G
  • >
  • gerard butler – when did my soul

Artist gerard butler - Låttitel when did my soul

Text och översättning: gerard butler - when did my soul. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av gerard butler! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven g i gerard butler och se vilka fler låtar vi har av gerard butler i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

She took my pitiful state of being,
When my dark inhabbitance... consumed this cell of mine,
When did my soul loose hope?
For I alone knew it's persuite...yet compassion took wing.
So when did my soul find salvation in the her light?

Översättning

Hon tog mitt ynkliga tillstånd av att vara,
När min mörka inhabbitance ... förtärde min cell,
När tappade min själ hoppet?
För jag ensam visste att det var persuite ... men medkänslan tog vingen.
Så när fann min själ frälsning i hennes ljus?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *