• Homepage
  • >
  • G
  • >
  • gary numan – i nearly married a human 2

Artist gary numan - Låttitel i nearly married a human 2

Text och översättning: gary numan - i nearly married a human 2. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av gary numan! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven g i gary numan och se vilka fler låtar vi har av gary numan i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I nearly married a human
I nearly married a human
I nearly married a human
I nearly married a human

Översättning

Jag gifte mig nästan med en människa
Jag gifte mig nästan med en människa
Jag gifte mig nästan med en människa
Jag gifte mig nästan med en människa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *