Artist gary numan - Låttitel i can t stop

Text och översättning: gary numan - i can t stop. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av gary numan! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven g i gary numan och se vilka fler låtar vi har av gary numan i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I've been there and seen it
I've been up and down
And I've been fighting for so long.
I can't stop for all your stories
I can't stop for all you young hearts.
Been up on the power
Been down and ashamed
I'm sure I'm guilty of something now.
I'm back and I'm proven
I'm back and I'm strong
And I've been waiting for so long.

Översättning

Jag har varit där och sett det
Jag har varit upp och ner
Och jag har kämpat så länge.
Jag kan inte stoppa för alla dina berättelser
Jag kan inte stoppa för alla dina unga hjärtan.
Har varit på makten
Var ner och skämdes
Jag är säker på att jag är skyldig till något nu.
Jag är tillbaka och jag är bevisad
Jag är tillbaka och jag är stark
Och jag har väntat så länge.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *