Artist gary numan - Låttitel america

Text och översättning: gary numan - america. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av gary numan! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven g i gary numan och se vilka fler låtar vi har av gary numan i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I'm in a car
And I'm over you
I'm a passenger
And I'm over you
I'm looking for
America
I'm looking for
You
I'm in a glasshouse
And I'm over you
I'm thin, far too thin
And I'm over you
I'm in a corner
And I'm over you
I'm old, far too old
And I'm over you

Översättning

Jag är i en bil
Och jag är över dig
Jag är passagerare
Och jag är över dig
jag letar efter
Amerika
jag letar efter
Du
Jag är i ett växthus
Och jag är över dig
Jag är tunn, alldeles för tunn
Och jag är över dig
Jag är i ett hörn
Och jag är över dig
Jag är gammal, alldeles för gammal
Och jag är över dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *