• Homepage
  • >
  • G
  • >
  • gabriel garzon montano – me alone

Artist gabriel garzon montano - Låttitel me alone

Text och översättning: gabriel garzon montano - me alone. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av gabriel garzon montano! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven g i gabriel garzon montano och se vilka fler låtar vi har av gabriel garzon montano i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Fuzzy in my temple oh my
And i glow for you
Puffy lip from a spider bite
And I'm jonesin' too
Baby please don't leave me alone, me alone
Baby please don't leave me alone, me alone, no, no, no
Well well what a mighty hard life to lead
All this sunshine is heavy hangin' over me
I know the grass is greener where the angels be
I know the grass is greener where the angels be

Översättning

Luddigt i mitt tempel åh min
Och jag glöder för dig
Svullnad läpp från en spindelbit
Och jag tänker också
Baby snälla lämna mig inte ensam, jag ensam
Baby vänligen lämna mig inte ensam, jag ensam, nej, nej, nej
Tja, vilket mäktigt svårt liv att leva
Allt detta solsken hänger tungt över mig
Jag vet att gräset är grönare där änglarna är
Jag vet att gräset är grönare där änglarna är

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *