• Homepage
  • >
  • F
  • >
  • Federico García Lorca ( Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca) – Memento

Artist Federico García Lorca ( Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca) - Låttitel Memento

Text och översättning: Federico García Lorca ( Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca) - Memento. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Federico García Lorca ( Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca)! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven F i Federico García Lorca ( Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca) och se vilka fler låtar vi har av Federico García Lorca ( Federico del Sagrado Corazón de Jesús García Lorca) i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Cuando yo me muera
enterradme con mi guitarra
bajo la arena.  Cuando yo me muera,
entre los naranjos
y la hierbabuena.  Cuando yo me muera,
enterradme, si queréis,
en una veleta.  ¡Cuando yo me muera! 

Översättning

När jag dör
begrav mig med min gitarr
i sanden.  När jag dör
bland apelsinträd
och mynta.  När jag dör
begrav mig om ni vill
i en väderflöjel.  När jag dör! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *