Artist face to face - Låttitel shame on me

Text och översättning: face to face - shame on me. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av face to face! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven f i face to face och se vilka fler låtar vi har av face to face i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

it started out all wrong i wasn't thinking everything is wrong i couldn't see it i guess i thought that things would somehow try and work themselves out i'd like to think it's not so easy to convince myself that everything is going to be ok shame on me this time i was only trying to make the best of this i should have known fool me once then shame on you again and i must choose between suspicion and naivete this is what you wanted anyway this time shame on me i still believe i'm right even though i understand your side you have your reasons

Översättning

det började helt fel jag tänkte inte att allt är fel jag kunde inte se det antar jag trodde att saker på något sätt skulle försöka träna sig själva jag skulle vilja tro att det inte är så lätt att övertyga mig själv om att allt kommer att gå var ok skam för mig den här gången jag försökte bara göra det bästa av detta jag borde ha känt lura mig en gång då skämma på dig igen och jag måste välja mellan misstankar och naivitet det är vad du ville ha ändå den här gången skämmer på mig tro att jag har rätt även om jag förstår din sida har du dina skäl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *