• Homepage
  • >
  • E
  • >
  • emilie autumn – is it my body

Artist emilie autumn - Låttitel is it my body

Text och översättning: emilie autumn - is it my body. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av emilie autumn! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven e i emilie autumn och se vilka fler låtar vi har av emilie autumn i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

"Not just any insane asylum," she exclaimed indignantly, as though I had offended her. "Though you certainly do not deserve it, you are a very lucky girl indeed, for you have been assigned a bed in the most progressively innovative, the most morally experimental, the most, ah, the most ingeniously directed medical institution for the mentally ill, lead by my own dear son, Dr. Montmorency Stockhill. You, unworthy child, are now an inmate of The Asylum For Wayward Victorian-"
What have I got
That makes you want to love me?
Is it my body?
Someone I might be?
Something inside me?
You'd better tell me
Tell me
It's really up to you
Have you got the time to find out
Who I really am?
What does it take
To get inside of your mind?
Give me a break
And take a chance
For the very first time
You'd better tell me
Tell me
It's really up to you
Have you got the time to find out
Who I really am?
Something inside me
Something inside me
Something inside me
Something inside me
Something inside me
Something inside me
Something inside me
What have I got
That makes you want to love me?
Is it my body?
Someone I might be?
Something inside me?
You'd better tell me
Tell me
It's really up to you
Have you got the time to find out
Who I really am?

Översättning

”Inte bara någon galen asyl,” utropade hon indignerat, som om jag hade förolämpat henne. "Även om du verkligen inte förtjänar det, är du verkligen en lycklig tjej, för du har tilldelats en säng i den mest progressivt innovativa, mest moraliskt experimentella, mest, ah, den mest genialt riktade medicinska institutionen för psykiskt sjuka , ledd av min egen kära son, Dr Montmorency Stockhill. Du, ovärdiga barn, är nu en fånge i The Asylum For Wayward Victorian- "
Vad har jag?
Det gör att du vill älska mig?
Är det min kropp?
Någon jag kan vara?
Något inuti mig?
Du borde berätta för mig
Berätta för mig
Det är verkligen upp till dig
Har du tid att ta reda på det
Vem jag verkligen är?
Vad tar det
För att komma in i ditt sinne?
Ge mig en paus
Och ta en chans
För första gången
Du borde berätta för mig
Berätta för mig
Det är verkligen upp till dig
Har du tid att ta reda på det
Vem jag egentligen är?
Något inuti mig
Något inuti mig
Något inuti mig
Något inuti mig
Något inuti mig
Något inuti mig
Något inuti mig
Vad har jag?
Det gör att du vill älska mig?
Är det min kropp?
Någon jag kan vara?
Något inuti mig?
Du borde berätta för mig
Berätta för mig
Det är verkligen upp till dig
Har du tid att ta reda på det
Vem jag verkligen är?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *