Artist emilie autumn - Låttitel close

Text och översättning: emilie autumn - close. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av emilie autumn! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven e i emilie autumn och se vilka fler låtar vi har av emilie autumn i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I had you so close
And you didn't even know
I cherished every turn of your voice
And thrilled when you laughed
And died at each offered word
Which meant you didn't long to leave
And I tried not to seem
Too happy
You seem at home
In my darkness
And I love you
Because I know it isn't easy
And you are so kind
Because you make me feel
Worthy of pinching

Översättning

Jag hade dig så nära
Och du visste inte ens
Jag älskade varje sväng av din röst
Och glad när du skrattade
Och dog vid varje erbjudet ord
Vilket innebar att du inte längtade efter
Och jag försökte inte verka
För glad
Du verkar hemma
I mitt mörker
Och jag älskar dig
För jag vet att det inte är lätt
Och du är så snäll
För att du får mig att känna
Värt att klämma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *