• Homepage
  • >
  • D
  • >
  • diego flores – piedras negras

Artist diego flores - Låttitel piedras negras

Text och översättning: diego flores - piedras negras. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av diego flores! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven d i diego flores och se vilka fler låtar vi har av diego flores i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Mi amor no mientas, yo ya se que tu no vuelves
Eres la mas brillante de mis esperanzas tenues
Mi amor de piedras negras
Que vas a hacer conmigo
Ruedan las piedras negras
En ti pienso y escribo

Översättning

Min kärlek, ljug inte, jag vet redan att du inte kommer tillbaka
Du är den ljusaste av mina svaga förhoppningar
Min kärlek till svarta stenar
Vad ska du göra med mig
De svarta stenarna rullar
Jag tänker och skriver om dig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *