• Homepage
  • >
  • D
  • >
  • Denisa ( Emilia Denisa Răducu) – Doar pe tine

Artist Denisa ( Emilia Denisa Răducu) - Låttitel Doar pe tine

Text och översättning: Denisa ( Emilia Denisa Răducu) - Doar pe tine. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Denisa ( Emilia Denisa Răducu)! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven D i Denisa ( Emilia Denisa Răducu) och se vilka fler låtar vi har av Denisa ( Emilia Denisa Răducu) i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Hai dă-mi iubirea ta
Nu pot să stau fără ea
Iubirea ta mi-o doresc
Fără ea eu nu trăiesc. Doar pe tine... pe tine
Doar pe tine... te-aş vrea
Lângă tine... cu tine
Vreau să stau toată viaţa. Plânge plânge inima
După mângăierea ta
Vino vino, nu mai sta
Şi dă-mi sărutarea ta. 

Översättning

Kom igen, ge mig din kärlek
Jag kan inte vara utan den
Jag önskar mig din kärlek
Utan den kan jag inte leva Bara dig, bara dig
Bara dig, skulle jag vilja ha
Jämte dig, jämte dig
Vill jag sitta hela livet Mitt hjärta gråter
Efter dina smekningar
Kom, kom, vänta inte
Och kyss mig 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *