Artist demrick - Låttitel back in the daze

Text och översättning: demrick - back in the daze. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av demrick! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven d i demrick och se vilka fler låtar vi har av demrick i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I'm at the payphone calling moms collect, I hope she accept
I got myself into this mess, now I'm full of regret
I ain't even tell her that I left, I know she stressed and upset
And getting me this ticket back home will put her further in debt

Översättning

Jag är vid telefonnummer som ringer mammas insamling, jag hoppas att hon accepterar
Jag fick mig in i den här röran, nu är jag full av ånger
Jag säger inte ens till henne att jag gick, jag vet att hon stressade och upprörd
Och att få mig den här biljetten hem kommer att göra henne ytterligare skuldsatt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *