• Homepage
  • >
  • D
  • >
  • Dainas – Es izjāju prūšu zemi

Artist Dainas - Låttitel Es izjāju prūšu zemi

Text och översättning: Dainas - Es izjāju prūšu zemi. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Dainas! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven D i Dainas och se vilka fler låtar vi har av Dainas i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

2x
Es izjāju prūšu zemi
Koklēdam(i)s, spēlēdam(i)s 2x
Prūšu meitas man gribēja
Par junkuru paturēt 2x
Nepalikšu, prūšu meitas,
Man pašam(i) Kurzemē 2x
Man pašam(i) Kurzemē
Sētā jauna līgaviņa 2x
Nu ar Dievu, prūšu meitas,
Nu es braucu uz Kurzemi 2x
Nu es braucu uz Kurzemi
Pats pie savas līgaviņas 

Översättning

2x
Jag red ut på Preussisk mark
Medans jag spelade luta 2x
Preussens döttrar ville jag
Hålla om 2x
Jag kommer (tyvärr) inte stanna, preussiska flickor
Jag har själv Kurzeme 2x
Jag har själv Kurzeme
På mina fält(/mitt land) råder min unga fästmö 2x
Med Gud, döttrar av Preussen
Alltså åker jag till Kurzeme 2x
Alltså åker jag till Kurzeme
Själv till min egen fästmö 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *