• Homepage
  • >
  • C
  • >
  • clouseau – kan het niet alleen

Artist clouseau - Låttitel kan het niet alleen

Text och översättning: clouseau - kan het niet alleen. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av clouseau! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven c i clouseau och se vilka fler låtar vi har av clouseau i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Veel doet me pijn. Veel van dit leven. Ik voel me zo klein. Want het raakt mij steeds meer. Voel me machteloos. Boos van binnen, want ik kan het niet alleen. Ik heb je liefde zo hard nodig. Sla je armen, om me heen. Hou me vast...
Jij stroomt door mij als bloed door mijn leven. Geeft me de kracht. En je trekt mij omhoog. Jij maakt het verschil jij begrijpt me, want ik kan het niet alleen. Ik heb je liefde zo hard nodig. Sla je armen om me heen.
Hou me vast...
Jij maakt het leven lichter. Jij bent de zon in mij. Geeft zonder nemen. geeft om mij, want ik kan het niet alleen. Ik heb je liefde zo hard nodig. Sla je armen ,om me heen.
Hou me vast...
Want ik kan het niet alleen.
Ik heb je liefde zo hard nodig.
Sla je armen, om me heen.
Hou me vast...

Översättning

Mycket gör ont för mig. Mycket av detta liv. Jag känner mig så liten. Eftersom det berör mig mer och mer. Känn dig hjälplös. Arg inuti eftersom jag inte kan göra det ensam. Jag behöver din kärlek så illa. Lägg dina armar runt mig. Håll mig...
Du flyter genom mig som blod genom mitt liv. Ger mig styrkan. Och du drar upp mig. Du gör skillnaden att du förstår mig eftersom jag inte kan göra det ensam. Jag behöver din kärlek så illa. Lägg dina armar runt mig.
Håll mig...
Du gör livet lättare. Du är solen i mig. Ger utan att ta. bryr sig om mig eftersom jag inte kan göra det ensam. Jag behöver din kärlek så illa. Lägg dina armar runt mig.
Håll mig...
För att jag inte kan göra det ensam.
Jag behöver din kärlek så illa.
Lägg dina armar runt mig.
Håll mig...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *