• Homepage
  • >
  • C
  • >
  • clear convictions – new breath

Artist clear convictions - Låttitel new breath

Text och översättning: clear convictions - new breath. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av clear convictions! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven c i clear convictions och se vilka fler låtar vi har av clear convictions i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

better days, better life,
here I am ready to fight
this was never gets over
I quit from a past
full of empty lies
that corrupts my heart
but now I am forgiven.
what was better for me
to live right or die for
the bad decisions I chose
now I prefer, die trying
to live for you almighty god

Översättning

bättre dagar, bättre liv,
här är jag redo att slåss
detta var aldrig över
Jag slutade från ett förflutet
full av tomma lögner
det förstör mitt hjärta
men nu är jag förlåten.
vad var bättre för mig
att leva rätt eller dö för
de dåliga beslut jag valde
nu föredrar jag, dö försöker
att leva för dig allsmäktig gud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *