Artist by the tree - Låttitel reveal

Text och översättning: by the tree - reveal. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av by the tree! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i by the tree och se vilka fler låtar vi har av by the tree i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Taken time, to realize
I was wrong, you were never gone
When you fell, you fell on me
Can I be close to you
Can I just touch you Lord
You reveal yourself to me
You reveal yourself to me
I in you, you my King
This gift of melody I bring
Forever true, you will be, you will be

Översättning

Tagen tid, att inse
Jag hade fel, du var aldrig borta
När du föll föll du på mig
Kan jag vara nära dig
Kan jag bara röra dig Herre
Du avslöjar dig själv för mig
Du avslöjar dig själv för mig
Jag i dig, du min kung
Denna gåva av melodi tar jag med
För alltid sant, du kommer att vara, du kommer att vara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *