Artist bow to each other - Låttitel norway

Text och översättning: bow to each other - norway. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av bow to each other! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i bow to each other och se vilka fler låtar vi har av bow to each other i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

If I called out, could you hear me?
I'm walking among these forest trees
There's no sound out here but my own
Time has rested on....
Silently I hear the whispers floating from
The caves and stone tables
Land of old of trolls
Now my home...

Översättning

Om jag ropade, kan du höra mig?
Jag går bland dessa skogsträd
Det finns inget ljud här utom mitt eget
Tiden har vilat på ....
Tyst hör jag viskningarna flyta ifrån
Grottorna och stenborden
Land av gamla troll
Nu mitt hem ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *