• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • bobby hackett his orchestra – i don t stand a ghost of a chance with you

Artist bobby hackett his orchestra - Låttitel i don t stand a ghost of a chance with you

Text och översättning: bobby hackett his orchestra - i don t stand a ghost of a chance with you. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av bobby hackett his orchestra! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i bobby hackett his orchestra och se vilka fler låtar vi har av bobby hackett his orchestra i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I need your love so badly, I love you, oh, so madly
But I don't stand a ghost of a chance with you!
I thought at last I'd found you, but other lovers surround you
And "I don't stand a ghost of a chance with you!"
If you'd surrender just for a tender kiss or two
You might discover, that I'm the lover meant for you
And I'd be true, but what's the good of scheming
I know I must be dreaming

Översättning

Jag behöver din kärlek så illa, jag älskar dig, åh, så galet
Men jag har inget spöke med dig!
Jag trodde äntligen att jag hade hittat dig, men andra älskare omger dig
Och "Jag har inget spöke med dig!"
Om du skulle ge upp bara för en öm kyss eller två
Du kanske upptäcker att jag är älskaren som är avsedd för dig
Och jag skulle vara sant, men vad är bra med att planera
Jag vet att jag måste drömma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *