• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • bobby hackett his orchestra – embraceable you

Artist bobby hackett his orchestra - Låttitel embraceable you

Text och översättning: bobby hackett his orchestra - embraceable you. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av bobby hackett his orchestra! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i bobby hackett his orchestra och se vilka fler låtar vi har av bobby hackett his orchestra i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Embrace me, my sweet embraceable you!
Embrace me, you irreplaceable you!
Just one look at you
My heart grew tipsy in me,
You and you alone
Bring out the gypsy in me!
I love all, the many charms about you!
Above all, I want my arms about you!
Don't be a naughty baby,
Come to papa, come to papa, do!
My sweet embraceable you!

Översättning

Omfamna mig, min söta omfamnande dig!
Omfamna mig, din oersättliga du!
Bara en titt på dig
Mitt hjärta blev tippt i mig,
Du och du ensam
Ta fram zigenaren i mig!
Jag älskar alla, många charmar om dig!
Framför allt vill jag ha mina armar om dig!
Var inte en stygg bebis,
Kom till pappa, kom till pappa, gör!
Min söta omfamnande dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *