Artist Blümchen - Låttitel Nur geträumt

Text och översättning: Blümchen - Nur geträumt. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Blümchen! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven B i Blümchen och se vilka fler låtar vi har av Blümchen i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Ich hab' heute nichts versäumt
Denn ich hab' nur von dir geträumt
Wir hab'n uns lang' nicht mehr geseh'n
Ich werd' mal zu dir 'rüber geh'n
Alles was ich an dir mag
Mein' ich so wie ich es sag'
Ich bin total verwirrt
Ich werd' verrückt wenn's heut' passiert Ich bin so allein...
Ich werd' verrückt... 

Översättning

Idag har jag inte missat nått
För jag har bara drömt om dig
Vi har inte sett varandra på länge
Jag skall helt enkelt gå över till dig
Allt vad jag gillar med dig
Jag menar det på det viset jag säger
Jag är totalt förvirrad
Jag blir galen om det hände idag. Jag är så ensam...
Jag blir galen... 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *