Artist Blümchen - Låttitel Herz an Herz

Text och översättning: Blümchen - Herz an Herz. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Blümchen! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven B i Blümchen och se vilka fler låtar vi har av Blümchen i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Herz an Herz, Hörst du mich
S.O.S. ich liebe dich
Ich und du, immerzu, du und ich Herz an Herz, Tag und Nacht
Immerzu daran gedacht
Bist du auch, so verliebt, wie ich 

Översättning

Hjärta till hjärta, hör du mig?
S.O.S jag älskar dig
Jag och du, för alltid, du och jag Härta till hjärta, dag och natt
Tänker jämt på det
Är du också så förälskad som jag? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *