• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • blake shelton – i ll be home for christmas

Artist blake shelton - Låttitel i ll be home for christmas

Text och översättning: blake shelton - i ll be home for christmas. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av blake shelton! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i blake shelton och se vilka fler låtar vi har av blake shelton i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I'll be home for Christmas
You can count on me
Please have snow and mistletoe
And presents on the tree
Christmas Eve will find me
Where the love light gleams
I'll be home for Christmas
If only in my dreams
Please have snow and mistletoe
And presents on the tree
Christmas Eve will find me
Where the love light gleams
I'll be home for Christmas
If only in my dreams

Översättning

Jag kommer hem till jul
Du kan räkna med mig
Snälla och mistel
Och presenter på trädet
Julafton hittar mig
Där kärleksljuset lyser
Jag kommer hem till jul
Om bara i mina drömmar
Snälla och mistel
Och presenter på trädet
Julafton hittar mig
Där kärleksljuset lyser
Jag kommer hem till jul
Om bara i mina drömmar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *