• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • billie holiday – you re so desirable

Artist billie holiday - Låttitel you re so desirable

Text och översättning: billie holiday - you re so desirable. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av billie holiday! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i billie holiday och se vilka fler låtar vi har av billie holiday i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

You're so desirable
I just can't resist you
You're so desirable
I have to give in
That trim resolve I made
Has vanished away now
I'm happy to say now
You win
You're so adorable
The moment I saw you
It's just deplorable
The fool that I've been
And yet I'm glad
You've got my heart dear
Like a butterfly on a pin
You're so desirable
I had to give in

Översättning

Du är så önskvärd
Jag kan bara inte motstå dig
Du är så önskvärd
Jag måste ge efter
Den lösning jag gjorde
Har försvunnit nu
Jag säger gärna nu
Du vinner
Du är så söt
När jag såg dig
Det är bara beklagligt
Den dår som jag har varit
Och ändå är jag glad
Du har mitt hjärta kära
Som en fjäril på en stift
Du är så önskvärd
Jag var tvungen att ge efter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *