• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • billie holiday – please keep me in your dreams

Artist billie holiday - Låttitel please keep me in your dreams

Text och översättning: billie holiday - please keep me in your dreams. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av billie holiday! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i billie holiday och se vilka fler låtar vi har av billie holiday i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Please keep me in your dreams
In your sweet dreams let me hold you
When through your window
The breeze comes swingin'
It's just bringin' this love song that I'm singin'
Please keep me in your dreams
My kiss it seems must have told you
My heart you'll borrow until tomorrow
So please keep me in your dreams

Översättning

Var snäll och håll mig i dina drömmar
Låt mig hålla dig i dina söta drömmar
När genom ditt fönster
Brisen svänger
Det är bara att ta med den här kärlekssången som jag sjunger
Var snäll och håll mig i dina drömmar
Min kyss det verkar ha sagt till dig
Mitt hjärta du lånar till i morgon
Så snälla håll mig i dina drömmar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *