• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • billie holiday – it s a sin to tell a lie

Artist billie holiday - Låttitel it s a sin to tell a lie

Text och översättning: billie holiday - it s a sin to tell a lie. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av billie holiday! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i billie holiday och se vilka fler låtar vi har av billie holiday i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Be sure it's true when you say
"I love you"
It's a sin to tell a lie
Millions of hearts have been broken
Just because these words were spoken
I love you
Yes I do
I love you
If you break my heart I'll die
So be sure that it's true when you say
"I love you"
It's a sin to tell a lie

Översättning

Var noga med att det är sant när du säger
"Jag älskar dig"
Det är synd att säga en lögn
Miljontals hjärtan har gått sönder
Bara för att dessa ord sa
jag älskar dig
Ja det gör jag
jag älskar dig
Om du bryter mitt hjärta dör jag
Så var säker på att det är sant när du säger
"Jag älskar dig"
Det är synd att säga en lögn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *