• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • billie holiday – i wished on the moon

Artist billie holiday - Låttitel i wished on the moon

Text och översättning: billie holiday - i wished on the moon. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av billie holiday! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i billie holiday och se vilka fler låtar vi har av billie holiday i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I wished on the moon
For something I never knew
Wished on the moon
For more than I ever knew
A sweeter rose, a softer sky
On April days that would not dance by
I begged on the stars
To throw me a beam or two
Wished on the stars
And asked for a dream or two
I looked for every loveliness
It all came true
I wished on the moon for you

Översättning

Jag önskade på månen
För något jag aldrig visste
Önskade på månen
För mer än jag någonsin visste
En sötare ros, en mjukare himmel
På aprildagar skulle det inte dansa
Jag bad om stjärnorna
Att kasta mig en stråle eller två
Önskat med stjärnorna
Och bad om en dröm eller två
Jag letade efter varje skönhet
Allt blev sant
Jag önskade dig på månen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *