• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • billie holiday – did i remember

Artist billie holiday - Låttitel did i remember

Text och översättning: billie holiday - did i remember. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av billie holiday! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i billie holiday och se vilka fler låtar vi har av billie holiday i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Did I remember to tell you I adore you
And I am livin' for you alone
Did I remember to say
I'm lost without you
And just how mad about you I've grown
You were in my arms
And that was all I knew
We were alone, we two
What did I say to you
Did I remember to tell you I adore you
And pray forevermore you'll be mine
[Repeat]

Översättning

Kom jag ihåg att säga att jag älskar dig
Och jag lever bara för dig
Kom jag ihåg att säga
Jag är förlorad utan dig
Och hur arg på dig jag har vuxit
Du var i mina armar
Och det var allt jag visste
Vi var ensamma, vi två
Vad sa jag till dig
Kom jag ihåg att säga att jag älskar dig
Och be för alltid, du blir min
[Upprepa]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *