• Homepage
  • >
  • B
  • >
  • billie holiday – blue turning grey over you

Artist billie holiday - Låttitel blue turning grey over you

Text och översättning: billie holiday - blue turning grey over you. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av billie holiday! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i billie holiday och se vilka fler låtar vi har av billie holiday i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Gee, how I miss
Your tender kiss,
And the wonderful things we would do.
Now I run my hands
Through silvery strands,
You left me blue turning gray over you.
You used to be
So good to me,
That's when I was a novelty.
Now, you've new friends in view,
You've found someone new,
And left me blue turning gray over you.

Översättning

Hej, hur saknar jag?
Din ömma kyss
Och de underbara sakerna vi skulle göra.
Nu kör jag mina händer
Genom silversträngar,
Du lämnade mig blå och blev grå över dig.
Du brukade vara
Så snäll mot mig,
Det var då jag var en nyhet.
Nu har du nya vänner i sikte,
Du har hittat någon ny,
Och lämnade mig blå som blev grå över dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *