Artist ben folds - Låttitel still

Text och översättning: ben folds - still. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av ben folds! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i ben folds och se vilka fler låtar vi har av ben folds i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

I must give the impression
That I have the answers for everything
You were so disappointed
To see me unravel so easily
It's only change
It's only everything I know
It's only change, and I'm only changing
You want something that's constant
And I only wanted to be me
But watch even the stars above
Things that seem still are still changing

Översättning

Jag måste ge intryck
Att jag har svaren på allt
Du blev så besviken
Att se mig lösa så lätt
Det är bara förändring
Det är bara allt jag vet
Det är bara förändring, och jag ändrar bara
Du vill ha något som är konstant
Och jag ville bara vara jag
Men se även stjärnorna ovan
Saker som verkar fortfarande förändras fortfarande

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *