Artist ben folds - Låttitel rock this bitch

Text och översättning: ben folds - rock this bitch. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av ben folds! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven b i ben folds och se vilka fler låtar vi har av ben folds i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Rock this bitch?
Ok
I'm gonna rock this bitch
I tell you what
I'm gonna rock this bitch
I'm gonna rock it like the bitch has never been rocked before
I tell you what I'm gonna do
Rock this bitch
I'm gonna rock this mother fuckin bi-atch!

Översättning

Rock den här tik?
Ok
Jag ska rocka den här tikarna
Jag säger dig vad
Jag ska rocka den här tikarna
Jag ska rocka som att tikan aldrig har blivit rockad förut
Jag säger vad jag ska göra
Vagga den här tik
Jag ska rocka den här jäveln!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *