• Homepage
  • >
  • A
  • >
  • aygun kaza mova – ellerimde cicekler

Artist aygun kaza mova - Låttitel ellerimde cicekler

Text och översättning: aygun kaza mova - ellerimde cicekler. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av aygun kaza mova! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven a i aygun kaza mova och se vilka fler låtar vi har av aygun kaza mova i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Son zamanlar yaptıklarıma bakma ne olursun
Benim aklım başımda değil
Sana söylediklerimi kafana takma ne olursun
Onlar ipe sapa gelir şeyler değil
Seni sevmiyorum dedim yalandı
İstemiyorum artık palavra
Ellerimde çiçekler kapında sırılsıklam
Görürsen bir gün şaşırma
Beni böyle çaresiz
Beni böyle derbeder
Beni böyle ortalarda bırakma...

Översättning

Titta inte på vad jag har gjort nyligen.
Jag är inte i mitt huvud
Oroa dig inte för vad jag säger dig.
De kommer av repet, saker är det inte
Jag sa att jag inte älskar dig, ljuga
Jag vill inte skryta längre
Blommor på mina händer stänkte på dörren
Om du ser en sol blöda
Jag är så hjälplös
Det får mig att trampa så här
Lämna mig inte så här ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *