• Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Alex Sermás – Ich bin verliebt in dich

Artist Alex Sermás - Låttitel Ich bin verliebt in dich

Text och översättning: Alex Sermás - Ich bin verliebt in dich. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Alex Sermás! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven A i Alex Sermás och se vilka fler låtar vi har av Alex Sermás i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Als ich dich sah,
Verstand ich,
Dass du mein Schicksal bist
Mein schönes Mädchen Ich bin verliebt in dich
Und du bist verliebt in mich.
Die Welt ist schön und wunderbar,
Wenn du mein bist. Ich bin so glücklich,
Weil du mit mir bist.
Ich danke Gott,
Dass wir zusammen sind Ich bin verliebt in dich
Und du bist verliebt in mich.
Die Welt ist schön und wunderbar,
Wenn du mein bist. 

Översättning

När jag såg dig,
Förstöd jag,
Att du är mitt öde
Min vackra tjej Jag är kär i dig
Och du är kär i mig.
Världen är vacker och underbar,
När du är min. Jag är så glad,
För att du är min.
Jag tackar Gud,
Att vi är tillsammans Jag är kär i dig
Och du är kär i mig.
Världen är vacker och underbar,
När du är min. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *