• Homepage
  • >
  • A
  • >
  • Alex C. – Du hast den schönsten Arsch

Artist Alex C. - Låttitel Du hast den schönsten Arsch

Text och översättning: Alex C. - Du hast den schönsten Arsch. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Alex C.! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven A i Alex C. och se vilka fler låtar vi har av Alex C. i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Ich halte die Welt an
die Zeit steht still
Du bist das einzige was ich will
Ich fuhl dein Haar, deine Hand, dein Gesicht
Es ist eine Seele die zu mir spricht. Du bist der Song der mich durchdringt
der mein Herz zum rasen bringt
Hast mein Leben auf den Kopf gestellt
Du hast den schönsten Arsch der Welt 

Översättning

Jag håller världen
tiden står stilla
Du är det enda som jag vill
Jag känner ditt hår, din hand, ditt ansikte
Det är en själ som talar till mig. Du är sången som genomtränger mig
som rusar mitt hjärta
Du har vänt på mitt liv upp och ner
Du har världens skönaste rov 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *