Artist Akcent - Låttitel In culori

Text och översättning: Akcent - In culori. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av Akcent! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven A i Akcent och se vilka fler låtar vi har av Akcent i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Cum sa visez, cum sa iubesc
Cand tu mi-ai ranit inima. Refren:
Ieri am zburat printre nori
Te-am pictat in culori
Si ti-am dat dragostea.
Azi, mi-ai ranit inima
Oare cum as putea
Pe tine sa te pot ierta. 

Översättning

Hur ska jag drömma, hur ska jag älska
När du har sårat mitt hjärta Igår, flög jag genom moln
Jag målade dig i färger
Och jag gav dig min kärlek
Idag, har du sårat mitt hjärta
Hur ska jag kunna
Förlåta dig 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *