Artist abigail washburn - Låttitel halo

Text och översättning: abigail washburn - halo. Under hittar du låttexten ed översättningen visad sida vid sida! På vår hemsida kan du hitta många fler låttexter med med översättningar av abigail washburn! Granska vårt arkiv och de andra texterna, till exempel kan du trycka på bokstaven a i abigail washburn och se vilka fler låtar vi har av abigail washburn i vårt arkiv, till exempel [acf field="Songtitle"

Original

Dark is the night
Gray is the day
It's cold outside
But his halo lights my way
He says to me
I wanna light you up
I wanna light you up
In the dark and the day
My halo's bright
Follow the way
It's hard to see
It's hard to say
I'm without knowing
But his halo lights my way
The water is wide
This side I can't stay
I don't know where I'm going
But his halo lights my way

Översättning

Mörkt är natten
Grå är dagen
Det är kallt ute
Men hans gloria tänder mitt sätt
Säger han till mig
Jag vill tända dig
Jag vill tända dig
I mörkret och dagen
Min gloria är ljus
Följ vägen
Det är svårt att se
Det är svårt att säga
Jag är utan att veta
Men hans gloria tänder mitt sätt
Vattnet är brett
Denna sida kan jag inte stanna
Jag vet inte vart jag ska
Men hans gloria tänder mitt sätt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *